Гіалуронова кислота в косметології - ефективно та корисно

Усі ми хочемо залишатися молодими та здоровими завжди. Ще з давніх часів алхіміки намагалися знайти засіб від старіння та, мабуть, тоді ніхто не здогадувався, що магічна сировина присутня практично у всіх тканинах живого організму, хоч і в невеликій кількості.

 Гіалуронова кислота або, як її ще називають, гіалуронат міститься у шкірі людини та тварини, у суглобах, склоподібних тілах, пуповині і навіть у шкірі акули та гребені півня. 

Гіалуронат  був виявлений тільки у 1934 році. Після того, ним особливо зацікавилися розробники косметичної продукції. Вже давно доведено, що навіть одна молекула гіалуронової кислоти здатна притягувати до 500 молекул води, таким чином з’являється гелеподібна маса, що не дозволяє висихати клітинам зовні і зсередини.

Як відомо, організм людини на 70 % складається з води. З віком водний баланс в шкірі порушується, зменшується кількість вологи, яка потрапляє в дерму. Як наслідок — знижується синтез гіалуронової кислоти в дермі. Шкіра стає сухою, обвислою, з’являються зморшки. Сьогодні гіалуронова кислота в косметології чи не найпопулярніший засіб для омолодження. ЇЇ добавляють в різноманітні креми, маски, а також вводять в шкіру шляхом ін’єкції. 

Але ж в кремах  ТМ  SWAN  гіалуронову кіслоту не використовують, є тільки самостійний косметичний продукт - це Гель "з гіалуроновою кіслотою".

Гель з гіалуроновою кислотою прекрасно взаємодіє із шкірою та утворює тоненьку плівку, яка всмоктує вологу з повітря, при цьому не порушуючи газообміну із середовищем. Подібні плівки допомагають швидко загоїтися ранам та не залишати рубців при лікуванні вугрів чи порізів після бриття.

Гіалуронова кіслота повністю безпечна для здоров’я людини, не викликає алергії, подразнень і вже давно використовується в лікарських препаратах. Та все ж, найпопулярніша сфера використання косметологія. Цей засіб ефективно бореться із зморшками, целюлітом, розтяжками, зневодненням.

Гель  "с гіалуроновою кіслотою"   ТМ SWAN  прекрасно зволожує, розгладжує, пом’якшує, тонізує шкіру обличчя та зони декольте.

Замовити гель, а також переглянути інший асортимент товарів можна на сайті компанії. Якщо виникли питання, телефонуйте або пишіть менеджеру за контактними номерами.

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create