Органічний крем для обличчя Swan: вибираємо найкраще! 

Органічний крем для обличчя Swan: вибираємо найкраще! 

Магазин екокосметики Swan пропонує до Вашої уваги  натуральні креми -  з екстрактом шафрану, зеленого яблука та муцином равлика! Усі креми, призначені для догляду за шкірою обличчя, мають різні властивості та призначення:

1. Омолоджуючий крем з Шафраном. Завдяки крему Ви зможете надати своїй шкірі привабливго природного блиску. Шафран – відмінний зволожувач, тому цей крем чудово підійде для тих, хто має суху шкіру. Також крем володіє відбілювальними властивостями, тому допоможе Вам вирівняти тон обличчя.

2. Крем з екстрактом Зеленого Яблука випускається в двох варіантах – для сухої та для жирної шкіри. Перший володіє зволожуючими, живильними та омолоджувальними властивостями. Завдяки екстракту яблука покращується кровообіг, що допомагає боротися з куперозом. Крем для жирної та схильної до жирності шкіри сприяє звуженню пор, знижує активність сальних залоз. Його особливістю є вміст яблучної кислоти, яка дає енергію клітинам шкіри. Яблучний екстракт має регенеруючу та омолоджуючу властивість.

3. Крем для обличчя з Муцином Равлики. Як відомо, наша шкіра зазнає вікових змін, саме тому ми пропонуємо Вам крем зі слизом равлики для різних вікових груп: 25+, 35+, 45+ та 55+. Кожен з кремів має допоміжні компоненти, відповідно до вікових змін шкіри:

— крем для обличчя 25+ має у своєму складі, окрім муцину, мигдалеву та кокосову олію, які відмінно живлять шкіру та сприяють її пом’якшенню. Екстракт алое та персика володіє протизапальною дією, що усуває почервоніння;

— крем 35+. Муцин равлики допомагає відновити втрачену еластичність шкіри, а морський колаген зволожує. Екстракти ромашки та лаванди, що входять до складу крему, знімають почервоніння та подразнення шкіри;

крем для догляду за шкірою обличчя 45+ з муцином равлики допомагає підтримувати живлення шкіри. Також до складу крему входить гіалуронова кислота та пептиди, які насичують шкіру вітамінами, покращують її еластичність та сприяють відновленню шкіри. Екстракти календули, ромашки та рослинних олій допомагають омолодити шкіру;
— крем для догляду 55+ 
допомагає зробити Вашу шкіру ніжною та відмінно зволожує її. Колаген забезпечує пружність шкіри, а олії ши, какао та мигдалю насичують її необхідними поживними речовинами. Екстракт герані та імбиру в поєднанні з муцином равлики сприяє підтримуванню водного балансу Вашої шкіри. Крем дозволяє запобігти старінню шкіри.

Наша компанія турбується про Вашу красу, тому до складу усіх кремів входять виключно натуральні компоненти. Органічний крем для обличчя Swan та інші 100 % органічні засоби для догляду за шкірою обличчя Ви знайдете у нашому "Каталозі товарів". Замовлення приймаємо по всій Україні. 

Екокосметика Swan – зроблено з турботою про Вас!

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create