Зволожуючі креми для обличчя: 10 причин купити

Зволожуючі креми для обличчя: 10 причин купити

Шкіра постійно потребує живлення, зволоження та очищення. На жаль, раціон харчування не завжди вміщує у собі ті вітаміни та мікроелементи, які необхідні для її свіжого та відпочилого вигляду. Тому для підтримання тонусу вашої шкіри потрібні додаткові компоненти та засоби, що забезпечать їй повноцінний догляд.

Зараз косметологи розробляють багато кремів для обличчя, що містять природні складники. Вони підходять для різних типів шкіри та передбачені для догляду вночі і вдень. Особливо популярні зволожуючі креми для обличчя

Вони є двох типів:

1. Створюють спеціальну плівку, що затримує вологу та не дозволяє їй випаровуватись з поверхні шкіри. Складники кремів не мають додаткових засобів для зволоження. Ними можуть бути мінеральні масла, вазелін, ланолін чи диметикон, які роблять шкіру стійкою до навколишнього середовища.

2. Складники кремів другого типу дозволяють зволожуючим частинкам проникати у більш глибокі шкірні шари та ефективно впливати на неї. Шкіра у такий спосіб здатна утримувати самостійно потрібну кількість вологи. Активними речовинами, що сприяють цьому, є протеїни, вітаміни, гіалуронова кислота, та ін. 

Зволожуючі креми особливо допомагають вашій шкірі почуватись здоровою та мати сяючий вигляд. Вони мають багато переваг та корисних властивостей.

1. Контролюють рівень зволоження в клітинах, не порушуючи процеси газообміну. 

2. Розгладжують і заповнюють складки, зморшки і нерівності на поверхні шкіри.

3. Роблять суху, стягнуту і схильну до лущень шкіру м'якою, ніжною та оксамитовою.

4. Омолоджують, роблячи верхній шар шкіри (епідерміс) еластичним і пружним.

5. Допомагають із лікуванням вугрів, прищів та іншими дерматологічними проблемами.

6. Мають ранозагоювальні властивості без утворення рубців у подальшому.

7. Вирівнюють тон шкіри та забирають почервоніння, надаючи їй свіжого вигляду.

8. Креми є незамінною основою для обличчя перед нанесенням тонального крему та макіяжу.

9. Однаково підходять для різного віку та розроблені для будь-яких типів шкіри.

10. Універсальні у всьому і дбайливо доглядають завдяки природним складникам.

Компанія "Swan" пропонує вам придбати зволожуючі креми для обличчя за доступною ціною, виготовлені на високому рівні справжніми професіоналами своєї справи. Вони проходять тестувальну перевірку та мають гарантію якості і надійності. У нашому асортименті товарів ви можете знайти різні засоби для догляду за обличчям, шиєю, руками, тілом. Вони містять поєднання природних складників та активних речовин, що потрібні для різних процесів при живленні та зволоженні клітин шкіри. Детальна інформація розміщена на нашому сайті. Ми надаємо консультації у телефонному режимі та онлайн. Доставляємо продукцію у всі області України. Купити косметику можна оптом і вроздріб.

Усе для того, аби ваша шкіра сяяла! Чекаємо замовлень!

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create