Користь Ретинолового крем-гелю : 1) для обличчя 2) для шкіри навколо очей

Користь Ретинолового крем-гелю : 1) для обличчя 2) для шкіри навколо очей

Вітамін А (ретинол) у світі косметології вважається одним з основних вітамінів молодості, насамперед, завдяки дії, що уповільнює процес старіння шкіри, стимулює оновлення клітин. Він також є одним з найбільш досліджених речовин у косметичній промисловості. У рейтингу популярності він впевнено сусідить з гіалуроновою кислотою, вітаміном С і коензимом Q10, однак ліфтинг-ефект - далеко не єдина його привабливість. В косметології особливо цінується ефект вітаміну А на шкіру: завдяки своєму хімічному складу він легко засвоюється і діє не тільки поверхнево, а й проникає через роговий шар.

То в чому ж основна користь Ретинолового крему для обличчя?

  • Найперше він захищає делікатну шкіру від ультрафіолетового випромінювання. Додавання в крем вітаміну А  сприяє видаленню ороговілих лусочок і робить шкіру більш м’якою, чистою, пружною, а колір обличчя – бездоганним. До того ж цей компонент здатний збільшувати кількість фібробластів, які стимулюють вироблення колагену і еластину – «будівельних» білків шкіри,  що уповільнує процес фотостаріння.
  • У всіх нас час від часу стаються невеличкі проблеми у вигляді небажаних прищиків. Ретиноїди допомагають зменшити кількість запалень, змінюючи склад себуму і запобігаючи закупоренню пор. Коли пори не забиті, бактеріям не має де розмножуватися, а отже ні - новим запаленням. Кератолітична дія ретинолу робить його чудовим засобом у боротьбі з акне. 
  • Неодмінно великим плюсом ретинолу для шкіри обличчя є його зданість відлущувати відмерлі клітини, так званий "пілінг". Шкіра стає більш гладкою. Завдяки рівному тону і рельєфу, ти почуваєш себе прекрасно, а твоє обличчя підкреслює усмішка і впененість в собі! 
  • Ще однією функцією ретинолу є відновлення структури клітин. Це впливає на продукцію себуму та робить пігментні плями менш помітними. Також регулярне нанесення крему на обличчя забезпечує циркуляцію крові.


Шкіра навколо очей - це та частина тіла, яка найшвидше зазнає старіння. І цей процес не залежить тільки від вікових факторів. Кожен день на шкіру впливають такі причини, як сонячне світло, забруднене повітря, міміка, макіяж і демакіяж. В результаті чутлива шкіра стає тонкою і сухою, з'являються зморшки і темні кола, що змінює її в гіршу сторону. Для тонкої шкіри особливо актуальний догляд, що містить ретинол (вітамін А, антиоксидант). Завдяки його дії з гіалуроновю кислотою, шкіра стає більш зволоженою та "розгладженою". Вітамін А оберігає її від травмування і пересихання, зменшує появу зморшок та відновлює. Хіба не це нам всім потрібно?

Ну і найважливіший момент у догляді за нашою шкірою: для досягнення хорошого результату і максимальної користі важливо використовувати професійну косметику від перевірених брендів. У нас Ви можете купити ретиноловий крем для обличчя, а також знайдете великий асортимент інших засобів по догляду. Наші менеджери з радістю допоможуть Вам підібрати комплексний догляд для Вашої шкіри!  

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create