Твердий шампунь - це здорово , екологічно та економно

Твердий шампунь - це здорово , екологічно та економно

В той час, коли планета потерпає від екологічної катастрофи - важливо своїм прикладом показувати способи рятування її. Якщо відмовитися від пластику не виходить зовсім, то можна хоча б мінімізувати кількість його використання. Пропонуємо Вам натуральний твердий шампунь купити недорого у нашій компанії ТМ "Swan".

Придбавши його, Ви аж ніяк не нашкодите планеті. Твердий шампунь з натуральними компонентами повністю розкладається, не залишаючи слідів на планеті. Відносно недавно на косметичному ринку з'явився новий продукт для догляду за волоссям - твердий шампунь. Це дивовижне косметичний засіб у вигляді оригінальних брусків в рекордно короткі терміни завоювало прихильність широкої аудиторії споживачок.

В асортименті нашої компанії "Swan" такі тверді шампуні: "Дбайливе очищення" (настій  шавлії  і  лаванди зміцнюють  корені  волосся  знімають  свербіж  і  допомагають  позбутися  лупи),  "Натуральний догляд" (підходить для щоденного застосування), "Фіто-очищення" (це цілий букет з натуральних трав і ефірних олій. Ромашка, календула, череда і кропива забезпечать ніжне очищення, об'єм і блиск вашого волосся).

Плюс здоров'ю й планеті:

Однією з переваг наших твердих шампунів є те, що вони економні.Після їх використання не потрібно додаткового кондиціонера для волосся.

Вагомою перевагою твердих шампунів є те, що останні не потребують консервантів. Кожен продукт, в якому є вода, псується доволі швидко і не може бути виготовленим без додавання консервантів. Консерванти забруднюють планету: грунти, річки та ліси опиняються в небезпеці.

Твердий шампунь – ідеальне рішення для подорожей. Маленький шматочок не займе багато місця, навіть якщо подорожуєш тільки з ручним багажем.

На відміну від традиційних рідких, вони мають ще одну перевагу: майже повністю корисні компоненти у складі. Більше 50% сухої речовини відводиться рослинним оліям, екстрактам, ефірам, користь яких відома з давніх часів. Повністю натуральний склад, бездоганні природні формули, м’яка дія органічної косметики має тільки один недолік – в її складі можуть бути компоненти, які протипоказані конкретному організму.

Під час виготовлення твердого шампуню застосовуються м’які ПАВи рослинного походження, які не висушують волосся та не подразнюють шкіру голови.

Скажіть, чи не достатньо причин, щоб почати користуватися твердим шампунем? Черпайте максимум користі для догляду за волоссям. Будьте здорові та красиві! Будьте еко! Якщо Вас цікавить будь-яке питання чи бажаєте отримати допомогу в оформленні замовлення - напишіть або зателефонуйте нашим менеджерам. Будемо раді бачити Вас клієнтами "ТМ Swan"!

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create