Парфуми з ефірних масел — таємниця, покрита шлейфом

Парфуми з ефірних масел — таємниця, покрита шлейфом

Парфуми для кожної жінки стали щоденним життєво необхідним косметичним засобом. Іноді буває, що потрібний запах парфумів обираємо набагато довше, ніж весільну сукну чи золоті сережки. Це дуже відповідальна і індивідуальна справа, адже хочеться обрати аромат, який не тільки буде подобатися, але й відображатиме твій характер, витончений смак.

Буквально заполонили весь світ парфуми на водно-спиртовій основі. В магазинах можна побачити безліч флаконів різноманітних форм та розмірів з туалетною або парфумною водою. Недолік таких ароматів — недовговічність, тримаються на шкірі півдня або ж день, в залежності від вартості.

А от справжні духи, якими користувалися ще в давнину, взагалі не містили спирту, їх виготовляли на основі ефірних масел. Тоді парфумерне ремесло було тонким та таємничим заняттям, а рецепти приготування неймовірної рідини тримали у секреті.

Батьківщиною виготовлення масляних парфумів вважають Арабські країни, де вперше почали застосовувати ефірні масла та додавати в них різноманітні прянощі, квіткові витяжки.

Сьогодні парфуми з ефірних масел як і колись, роблять виключно з натуральних інгредієнтів. Наприклад, духи від ТМ Swan більше ніж на 30% виготовлені з ефірних масел та мають безліч різних компонентів: лаванди, бергамоту, мандарину, апельсину, грейпфрута, кориці, мускату, троянди, жасмина тощо. 

Парфуми на масляній основі від інших відрізняються унікальною особливістю — дивовижний аромат відчутний тоді, коли людина рухається, у спокої він практично не помітний. До того ж, достатньо однієї краплі на тіло чи одяг, щоб запах зберігся на цілий день.

Та не потрібно плутати масляні парфуми з ефірним маслами, які в чистому вигляді мають насичений аромат, що швидко випаровуються. Деякі різновиди натуральних парфумів при взаємодії з водою починають збільшувати аромат в рази, а інші — взагалі не прийнято нюхати, так як при контакті з тілом вони здатні змінювати запах.

Так чи інакше, а масляні духи завжди вирізнялися своїм незвичним ароматом, насиченістю та стійкістю.

Заходьте на наш сайт та замовляйте парфуми з ефірних масел, які вам до смаку.

Сподіваємося, що вони Вам сподобаються!

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create