Зволожуючі креми для обличчя Swan: скажи "ні" сухості шкіри!

Зволожуючі креми для обличчя Swan: скажи

Шкіра обличчя дуже чутлива до багатьох чинників, які здатні негативно відбиватися на нашій зовнішності. Крім того, що суха шкіра виглядає не зовсім естетично, адже може з'явитися лущення, то ще й може створювати дискомфорт (свербіння та печіння).

Ознаки сухої шкіри дуже помітні. Якщо Ви спостерігаєте ущільнення, огрубіння та шорсткість, то Ваша шкіра є саме такою. У складніших випадках стає помітним лущення та відчувається свербіж. Якщо не зарадити такій проблемі, Ви ризикуєте стати жертвою передчасного старіння, адже суха шкіра значно легше піддається утворенню зморшок, ніж інші типи шкіри.

Коли у нас висока температура, ми приймаємо пігулки, щоб вилікуватися, а не ходимо хворими. Так і наша шкіра потребує допомоги, якщо виникають певні проблеми. Важливо вибрати правильний догляд за обличчям, який лише нормалізовуватиме стан шкіри, а не подразнювати її. Для цього слід відмовитися від умивання сильними милами (які не належать до натуральних, адже стирають природні ліпіди шкіри), мінімізувати негативні впливи на обличчя та підібрати оптимальний догляд.

ТМ Swan розробила цілі лінійки для догляду за сухою шкірою обличчя. Натуральні компоненти дбайливо очищають та зволожують шкіру.

До набору №1 входять такі товари:

• крем для обличчя "зі Скваланом";
• крем навколо очей "зі Скваланом";
• крем для рук "зі Скваланом";
• фірмова сумочка.

У наборі № 2 наявні:

• лосьон-тонік "Троянда";
• крем для обличчя "Троянда";
• крем для рук "з олією Шипшини".
• фірмова сумочка.

Ці набори – це комплексна боротьба із сухістю не лише шкіри обличчя, але й рук, які часто видають наш вік.

Окрім наборів, ТМ Swan пропонує низку натуральних кремів для оличчя, які не змушують чекати на результат. Ефект помітний вже після першого використання.

Фаворитом багатьох красунь вже давно став натуральний крем для обличчя "з екстрактом зеленого Яблука", який ідеально підходить для сухої шкіри. Він живить, відновлює, підтягує та омолоджує шкіру. А екстракт зелених яблук, що міститься у кремі, ефективно бореться з куперозом.

Натуральний крем для обличчя "зі Скваланом" – це також чудове рішення для усунення сухості шкіри. Він м'яко поглинається шкірою, не залишаючи жирного блиску. Результат гарантований!

Натуральний крем для обличчя "з екстрактом Троянди" регенерує і омолоджує мляву шкіру, зволожує і розгладжує зморшки. А мигдальне масло, яке міститься у кремі, живить та пом'якшує шкіру.

Отож використовуйте зволожуючі креми для обличчя Swan та забудьте про сухість шкіри назавжди!

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create