Користь крему з муицном равлика для шкіри навколо очей за віковими категоріями 25+, 35+, 45+, 55+

Користь крему з муицном равлика для шкіри навколо очей за віковими категоріями 25+, 35+, 45+, 55+

   Нестача сну, виснажлива робота, занадто багато кави - і непомітно всі порушення режиму відображаються на шкірі. І це вже не проходить само собою, а з’являються перші ознаки вікових змін: невеликі мімічні зморшки, набряклість і темні кола під очима. Позбутися їх тобі допоможе крем з муцинами равлика, що має регенеруючі та відновлювальні властивості.

   Чим корисний засіб з муцинами равлика? Історія популярності косметики з муцином равлика бере початок ще в 80-х роках минулого століття на одній із ферм в Чилі. Власник помітив, що шкіра на руках у робітників, що збирали равликів, залишалась гарною, незважаючи на палюче сонце, вона виглядала молодо і була гладкою, а різні пошкодження швидко і безслідно загоювались. З того часу і почались масові дослідження равликового слизу. Таку секрецію вони віділяють під час стресу.

   Напевно, після цієї історії у вас виникло запитання: «Як добувають муцин?». Для отримання муцину равликів забирають з плантації, після чого стимулюють секрецію (трошки трясуть або за допомогою гарячої температури повітря, яка не завдає шкоди молюскам, а є для них чимось на зразок лазні). Виділений слиз збирають за допомогою великої кількості води, а потім фільтрують і очищають. Після всіх процедур неушкоджених равликів повертають до родичів для подальшого життя і розмноження. Також їх вирощують в екологічно чистих умовах і добре годують, щоб отримати якісну сировину для косметики, що відповідає всім вимогам замовника.

   Приблизно в віці 25 років наш оргназім зазнає перших вікових змін. В зовнішньому кутику очей з’являються мімчні зморшки. Слиз равлика містить багато корисних елементів, що здійснюють комплексний влив на шкіру. Вітаміни А, С, Е виконують живильну, зволожувальну і пом’якшувальну функцію, а за допомогою колагену шкіра розгладжується і відновлює пружність.

   Регулярне використання такого засобу допомагає ліквідувати "гусячі лапки" в області очей, запобігти появі нових зморшок. Для молодої шкіри з ознаками старіння 35+ Крем з муцинами равлика буде корисний властивістю регенерувати клітини шкіри, покращувати мікроцеркуляцію крові, що ефективно усуває симптоми втоми очей і сприяє зменшенню темних кіл.

   Краще всього такий засіб підійде для втомленої, що потребує відновлення, шкіри. Гіалуронова кислота, що є у складі муцину, чудово живить зрілу шкіру жінок 45+, погляд стає свіжим та відпочившим.

   Крем доглядає за шкірою 55+, робить її більш ніжною. Муцин має здатність нейтралізувати дію вільних радикалів, що викликають старіння. 

   Дивовижно, правда? Взявши за основу процеси в природі, люди винайшли чудовий засіб для шкіри. Завдяки різноманітним властивостям спеціального "секрету", крем з муцинами равлика ідеально підходить для різного віку. При регулярному використанні ефект накопичується, що збагачує вашу шкіру корисними речовинами, життєвою силою і надає молодості вашому погляду. Крем з муцином равлика купити можна у нашому магазині натуральної косметики Swan! 

 

 

 

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create