Вибираємо крем для обличчя натуральний Swan відповідно до типу шкіри

Вибираємо крем для обличчя натуральний Swan відповідно до типу шкіри

Виробники зазвичай зазначають на своїй продукції рекомендований вік для використання крему, а також тип шкіри, для якої призначений той чи той косметичний продукт. Щоб не помилитися з вибором, потрібно точно знати, до якого типу належить Ваша шкіра. 

Розглянемо типи шкіри, їх ознаки, а Ви виберіть найбільш схожу до Вашої.

1. Нормальний тип шкіри обличчя. У кого саме така шкіра, той щасливчик, адже нормальна шкіра не схильна ані до сухості, ані до жирності. Вона потребує найменшої уваги до себе з-поміж усіх інших. Проте під впливом багатьох чинників така шкіра може піддаватися сухості. Це сигналізує про те, що шкіра потребує Вашої допомоги в захисті, зволоженні та живленні. Потрібно спрямувати свої сили на те, щоб зберегти шкіру у цьому стані на довгий час, захистити її від різних чинників, які спричиняють її сухість.

Догляд за нормальною шкірою: використовуйте натуральний крем для обличчя "зі Скваланом", він має прекрасні зволожуючі, пом'якшувальні, заспокійливі, розгладжувальні, загоювальні властивості.

2. Сухий тип шкіри обличчя. Таку шкіру помітно одразу. Вона має маленькі пори, матовий відтінок. Зморшки на сухій шкірі утворюються швидко, особливо навколо очей. Суха шкіра проявляє себе негативно не лише в естетичному плані, але й зумовлює відчуття стягнутості, а іноді й св ербежу.

Догляд за сухою шкірою: натуральний крем для обличчя "з екстрактом зеленого Яблука" живить, відновлює, зволожує, підтягує, омолоджує шкіру. Він зміцнює стінки судин та покращує кровообіг, тому ідеально підходить для сухої шкіри.

3. Жирний тип шкіри обличчя. Цей тип видає себе неприродним жирним блиском, відсутня матовість, як у нормального типу. Може ставати сухою внаслідок неправильного догляду, надмірного миття.

Догляд за жирною шкірою: використовуйте натуральний крем для обличчя "з екстрактом Журавлини" від SWAN. Він пом'якшує шкіру, усуває жирний блиск, повертаючи шкірі здоровий вигляд!

4. Комбінований тип шкіри обличчя. Це так званий змішаний тип, який є найбільш поширеним. Особливістю такої шкіри є те, що вона має здоровий вигляд, але можуть бути наявні жирні ділянки в Т-зоні й сухі на щоках чи в області очей.

Догляд за комбінованою шкірою: натуральний крем для обличчя "з екстрактом Полуниці" ідеально підійде для комбінованої шкіри. Якщо Ви хочете матового і здорового кольору обличчя, помітно підтягти, підвищити пружність шкіри і водночас забезпечити достатнє зволоження, то вибирайте саме цей крем!

Використовуйте крем для обличчя натуральний Swan – і будете мати красиву та здорову шкіру!

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create