Натуральний скраб для обличчя: очищення + відновлення для вашої шкіри

Натуральний скраб для обличчя: очищення + відновлення для вашої шкіри

Шкіра завжди потребує догляду, аби чудово та сяюче виглядати. Щоб вона була здоровою, їй потрібні очищення, живлення та зволоження на всіх рівнях. Шкірі потрібен ретельний і дбайливий догляд у будь-якому віці.

У першу чергу для відмінного очищення шкіри необхідний натуральний скраб для обличчя, що позбавляє від накопиченого в порах бруду та відмерлих клітин. Він складається з косметичної глини та абразивних частинок. Скраб для обличчя може мати різні складові, що залежить від типу і особливостей шкіри. 

Шкіра добре сприймає цей чудовий скраб.

Такі засоби для обличчя мають однаковий принцип дії:

1. Відлущення відмерлих клітин, продуктів потовиділення, залишків косметики та інших забруднень за рахунок абразивних  частинок у вигляді трав та злаків дрібного помелу..

2. Захист шкірного покриву від ушкоджень та подряпин за допомогою глиняної основи з протизапальними складниками.

3. Поліпшення кровообігу і кисневого живлення шкіри, завдяки чому вона стає більш ніжною і гладенькою. 

Для того, щоб скраб поєднував приємне з корисним, його необхідно підбирати за відповідним типом шкіри. Також такий засіб для обличчя має свій час використання. Для сухої шкіри він буде доречним один раз на два-три тижні, а для жирної - один раз на тиждень.

Із чого ж складаються натуральні скраби для обличчя? 

Для зникнення почервонінь, прищів та очищення проблемних ділянок епідермісу є спеціальні скраби для обличчя, що мають різний склад. Освіжаючий ефект у таких засобах надає ментол, а екстракт чайного дерева має антибактеріальну дію.

Натуральна косметика від компанії "Swan" протестована та ретельно перевірена, аби продукція відповідала гарантіям якості та надійності, а наші покупці були задоволені результатом. В асортименті товарів є великий вибір різних засобів для догляду за вашою шкірою: зволожуючі креми (як для дітей, так і для дорослих), натуральні скраби з цукровою чи глиняною основою, бальзами для губ, тверді шампуні для волосся та багато іншого. Вони складаються з природних та органічних компонентів, що мають корисні властивості, які відмінно очищують, пом'якшують і живлять шкіру обличчя. Ми пропонуємо придбати засоби для обличчя оптом і вроздріб. За детальною інформацією заходьте у каталог товарів. Ми надаємо консультації та доставляємо косметику в усі куточки України.

Усе для краси та гарного вигляду вашої шкіри! Звертайтесь!

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create