Переваги олії Ши (Каріте)

Якщо Ви живете в Україні і Ви володар сухої шкіри - є інгредієнт, який може допомогти вам боротися з цим фактом.

 

Масло Ши - це найпотужніший зволожуючий засіб для сухої шкіри. Протягом століть ця поживна електростанція підвищувала здоров'я, енергію і цілісність шкіри з її зволожуючими, протизапальними і антивіковими властивостями.

Масло Ши відбувається з плодів ши, які природним чином ростуть в деяких частинах Африки. Фрукти, що залишилися на дереві, в кінцевому підсумку падають, і тварини їдять його, залишаючи горіх для виготовлення масла ши. Зібрані горіхи висушуються гарячим сонцем. Після висихання шкаралупа розтріскується, а м'якоть всередині збирається.
Далі йде обсмажування, розмелювання, потім м'якоть збивається в насичене масло. Багато роботи йде на створення цього зволожуючого, антиоксидантного багатого масла, яке має багато переваг для шкіри.

1. Зволоження: Масло Ши містить вітаміни А і Е, мінерали і незамінні жирні кислоти, які надають йому здатність заспокоювати, зволожувати і балансувати вашу шкіру. Масло ши
 відомо як ефективний зволожуючий крем для сухої шкіри, екземи та навіть потрісканих губ. Масло Ши може навіть допомогти пом'якшити потрескавшуюсю, суху шкіру на п'ятах, ліктях і колінах.

2. Протизапальна: масло ши має природні протизапальні властивості, які допомагають зменшити запалення шкіри і загоюють подряпини, порізи і опіки; знімають сонячні опіки і висипання; від укусів комах; і полегшують біль від втоми м'язів і артриту. І давайте не будемо забувати, що в дослідженні, проведеному в 2010 році, дослідники прийшли до висновку, що «горіхи з ши і жир ши (масло ши) становлять значний джерело протизапальних і протипухлинних препаратів».

3. Поліпшення властивостей колагену. Масло Ши використовується протягом століть, щоб допомогти зменшити ознаки зморшок. Незамінні жирні кислоти, що містяться в олії Ши, допомагають підтримувати природне вироблення колагену вашої шкіри, відновлюючи його пружність і еластичність. Американський інститут масла Shea Butter навіть стверджує, що застосування масла Ши буде зменшувати поява зморшок всього за чотири-шість тижнів.

Тепер, коли ви виявили цей секретний Суперфуд для своєї шкіри, знайдіть його в списку інгредієнтів в наших продуктах, які ми створили для Вас, знаючи, що це допоможе захистити і відновити вашу шкіру.

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create