Переваги твердих шампунів

Переваги твердих шампунів

Переваги твердих шампунів:

-  Такий шампунь ніколи не проллється (особливо актуально в дорозі), він не займає багато місця у вашій багажній сумці, і містить максимум натуральних компонентів, на відміну від рідких шампунів.
-  Також, такі шампуні набагато економічніші і вигідніші, адже, одного такого брусочка твердого шампуню може вистачити на  1,5 - 2, або навідь  на 3 місяців (в залежності від того, як часто ви миєте голову).
-  До того ж, волосся таким шампунем промивається краще і довше залишається чистим - так, навіть власниці жирних типів волосся стверджують, що з твердим шампунем вони можуть мити голову не кожен день, а через 2-3 дні.
-  І, хоча комусь може здатися, що такі тверді шампуні коштують дорожче, і тому, купувати їх не вигідно - це здається так тільки на перший погляд. Насправді, досить порахувати, скільки пляшок рідкого шампуню у вас піде за 3 місяці і скільки брусків твердого шампуню піде за цей же період. Як бачите, раціональний підхід і економія, а ще користь для вашого волосся - у наявності.
-  Додайте до цього, що ті рослинні компоненти і ефірні масла, які входять до складу твердих шампунів, відмінно справляються із завданням догляду за вашими волоссям і додаткова необхідність купувати бальзами та кондиціонери для волосся відпадає сама собою.
-  Після миття волосся таким твердим шампунем волосся легко розчісується, не електризується і виглядає блискучим, чистим та доглянутим.

А чи не цього ви домагалися ?!

 

 

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create