Натуральна косметика від виробника - лосьйони - тоніки ТМ Swan

Ми регулярно використовуємо різні засоби по догляду за обличчям: маски, скраби, креми, але не варто забувати і про такий косметичний засіб, як тонік. Компанія Swan випускає лосьйони-тоніки для обличчя, до складу яких входять натуральні інгредієнти: екстракти рослин; фруктові, природні та молочні кислоти; вітаміни, ефірні масла. Застосовувати їх рекомендується в якості додаткового догляду за шкірою.

Відомо, що один із самих основних етапів на шляху до красивої і здорової шкірі - це її тонізація (завершальний етап після очищення і підготовка шкіри до зволоження і живлення). Тонізація дуже важлива, по-перше, хоча б для того, щоб видалити залишки води, яка найчастіше (особливо в умовах міста) не найкращої якості: в ній багато шкідливих домішок, важких металів, що негативно позначається на здоров'ї нашої шкіри. По-друге, це додаткове очищення пір і додаткове живлення шкіри. Також тонізація додатково вітамінізує і покращує стан шкіри.

Розрізняють декілька видів тоніків: магазинна або натуральна продукція. Всі прекрасно знають, скільки коштують тоніки в магазинах, а що входить в їх склад? - хімія і спирт - це якраз те, що дуже сильно пересушує шкіру.

Які тоніки підходять для якого типу шкіри?

Завжди пам'ятаємо, що для сухої і чутливої, подразненої шкіри особливо шкідливі спиртовмісні тоніки. Для жирної шкіри іноді допускається застосування спиртових настоянок, наприклад, ехінацеї, календули, ромашки. Наносити тонік на шкіру слід за допомогою ватного диска або кубику льоду (для цього можна попередньо заморозити натуральний тонік).

Тоніки ТМ Swan випускаються в наступних категоріях:
- натуральний лосьйон-тонік Rose (вітамінний) для сухої і нормальної шкіри;
- лосьйон-тонік Strawberry - тонізація і мікроелементна підтримка (для комбінованої та жирної шкіри);
- лосьйон-тонік Вlackberryтонізація і мікроелементна підтримка (для будь-якого типу шкіри);
- натуральний лосьйон-тонік Amber (на основі бурштинової кислоти) - для проблемної шкіри.

Навряд чи хтось буде заперечувати той факт, що натуральність хороша для шкіри, оскільки в натуральному продукті немає ніяких хімічних сполук, агресивних хімічних складів. Загалом, робимо висновок, що все, що натуральне, то добре позначається на нашій шкірі. У тоніках ТМ Swan ви не знайдете нічого, крім водних рослинних концентратів, гликолевого екстракту, Д-пантенолу, молочної кислоти, рослинних консервантів, вітамінів.

ТМ Swan бажає вам залишатися красивими і здоровими разом з натуральними лосьйонами-тоніком, купити які можна як оптом, так і в роздріб. Умови покупки можна дізнатися у менеджера компанії.

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create