Гейзер для ванни - це не тільки задоволення!

Гейзер для ванни - це не тільки задоволення!

Часто після важкого трудового дня хочеться не просто розслабитися, а отримати заряд позитивної енергії, здатної повернути нам не просто сили, але повернути бажання радіти і радувати близьких. І таке щастя і прилив енергії може подарувати такий засіб натуральної косметики як натуральний гейзер для ванни. Часто до його складу входить звичайна харчова сода, яка врівноважує кислотно-лужний баланс нашої шкіри, позитивно впливає на обмін речовин в клітинах організму і допомагає в засвоєнні кисню тканинами.

Також до складу бомбочек для ванни може входити і лимонна кислота, яка здатна очистити організм від шлаків, токсинів, а також підвищити видільну функцію нашої шкіри.

Найбільш поширений компонент, який входить до складу гейзерів - це звичайно ж морська сіль, в цілющих властивостях якої ніхто не сумнівається. Вона є частиною багатьох оздоровчих водних процедур, спрямованих на зміцнення імунітету і загального стану шкіри в цілому. Завдяки комплексу мінералів, що входять до складу морської солі, вона робить нашу шкіру гладкою і пружною, позитивно  впливає на нервову систему, знімає напругу і втому в м'язах. Ванночки з морською сіллю призначають навіть малюкам з підвищеним тонусом м'язів для вирішення багатьох неврологічних проблем.

І однією з головних складових гейзерів для ванни є ефірні масла, які надають беззаперечний благотворний вплив на наш організм (у разі відсутності алергічних реакцій на той чи інший компонент або індивідуальних медичних протипоказів).

Так от, бомбочки для ванни купити варто вже за їх заспокійливі, антицелюлітні, тонізуючі і очищаючі властивості. Вечірня ванна з ароматним гейзером надає комплексну дію на наш організм не тільки через шкіру, але і, як вже було сказано раніше, за допомогою ароматерапії. Гейзер, опущений у ванну, з шипінням розчиняється в гарячій воді, виділяючи ефірні масла, що наповнюють ванну кімнату і благотворно впливають на самопочуття і настрій.

Приміром, ефірна олія м'яти тонізує втомлений організм, відновлює сили і знімає стрес. Запах м'яти знімає напругу, освіжає і бадьорить. А ефірне масло розмарину просто необхідно всім, хто відчуває занепад сил. Тонізуючий гейзер для ванни додасть шкірі пружність і поверне смак життя. Також масла, що входять до складу гейзера для ванни, вбираючись в шкіру, виконують роль натуральних зволожувачів, живлячи її корисними компонентами.

Компанія Swan, крім традиційних бомбочок для ванни, в якості додаткового догляду за шкірою рук або ніг розробила прекрасний засіб - гейзер у вигляді сухої суміші, яка, розчиняючись у воді, створює ефект шипіння і бурління, як справжній гейзер.

Так що розкішні ароматні гейзери для ванни приносять нам не просто естетичне і фізичне задоволення, але і пом'якшують шкіру, розгладжують її, зволожують, відкривають пори, сприяють регенерації нових клітин, розслабленню і зняттю стресу.

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create