Торт з мила - краса і користь!

Торт з мила - краса і користь!

Милом користуються всі, тому на нього завжди буде попит, воно завжди буде продуктом першої необхідності. Але у зв'язку з великою кількістю алергічних захворювань і різноманітних дерматитів як серед дорослих, так і серед дітей, натуральна косметика ручної роботи для багатьох є красивим і приємним способом вирішення проблем зі здоров'ям.
        
Навряд чи хтось буде сперечатися, що мило у вигляді торта - це той рідкісний вишуканий вид  «солодощів», який не тільки не псує фігуру, але і робить її більш красивою і доглянутою. А що вже говорити про оригінальний і апетитний зовнішній вигляд. Тут головне не переплутати і не спокуситися шматочком «ласощів»! Десертний повітряний торт, обсипаний кокосовою стружкою і вівсяними пластівцями, із справжнім шоколадом і збитим ванільним суфле, прикрашений шматочками мармеладу, свіжими ягодами і фруктами - це солодкість без абсолютного шкоди для фігури!

Магазини натуральної косметики манять нас оригінальними, красивими і креативними виробами ручної роботи. Це те місце, яке поєднує в собі красу, порив людської фантазії та уяви. Тут особливо розумієш, що піклуватися про себе і про своїх близьких - це приємно і корисно.

У більшості випадків виробництво мила ручної роботи, а зокрема і торта з мила, включає в себе великий відсоток різних натуральних олій: оливкової, пальмової, кокосової, рисових висівок, масло ши, виноградних кісточок, які живлять нашу шкіру корисними вітамінами і підтримують її вологість та еластичність. А також часто до складу натурального мила входять відвари таких цілющих трав як ромашка, календула, м'ята, шипшина. Таке мило заспокоює проблемну шкіру, зменшує активність сальних залоз, тонізує і зміцнює її.

Так що торт з мила - чудовий подарунок для тих, хто звик піклуватися про красу і здоров'я свого тіла, тим більше купити натуральне мило стало доступно.

Вироби ручної роботи ТМ Swan - це дійсно натуральні продукти, до складу яких входять композиції натуральних рослинних олій, бджолиний віск, свіже коров'яче молоко, сушені та свіжі трави, ягоди, фрукти та їх настої, композиції ефірних масел і натуральні парфумерні композиції.

Мило натуральне ручної роботи - це не просто корисний і якісний продукт, але і оригінальний, універсальний і в той же час індивідуальний подарунок на будь-який випадок.

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create