Молочне мило - це надбайливіше очищення

Молочне мило - це надбайливіше очищення

Цілющі властивості молока і кисломолочних продуктів були відомі ще в давнину. У народній медицині вони широко використовувалися для лікування найрізноманітніших захворювань: від шкіри голови і волосся до застуди та ангіни. Молоко вважалося особливим продуктом, здатним продовжити молодість і подарувати шкірі відчуття м'якості і шовковистості.

Наші прабабусі використовували молочні продукти для миття волосся, шкіри, в якості крему. Тільки ледачий не згадає легенду про знамениті молочні ванни краси від Клеопатри.

Оскільки молоко багате на вітаміни і мінерали, просто злочин не скористатися цим унікальним продуктом. У ньому є антиоксиданти, які уповільнюють процеси старіння. Молочна кислота широко використовується як прекрасне відлущуючий засіб, робить шкіру м'якою і гладкою. А про зволожуючий ефект молока можна писати пісні!

З сухою шкірою молоко творить чудеса, у жирної пропадає надмірний блиск і маслянистість, вона стає м'якою, оскільки протеїни, які входять до його складу, добре зволожують шкіру, а жирні кислоти - пом'якшують. Ну і для чутливої шкіри також чудово підходить.

З часом жінкам стало зручніше користуватися не перевіреними «бабусиними рецептами», а піти в магазин і купити собі шматочок туалетного мила - швидко і недорого. І що в результаті? Виросло покоління з чималою кількістю шкірних захворювань, у тому числі і алергічних. А чому? Тільки недавно ми стали розуміти, що мило, яке купуємо в магазинах, - це не засіб по догляду за шкірою, а швидше миючий засіб з цілим букетом силіконів, консервантів та іншої хімії.

Всі ми знаємо, що шкіра - найбільший орган людського тіла. Епідерміс - перший захисний бар'єр, який утримує вологу всередині. І під впливом різних несприятливих факторів він з часом перестає виконувати своє пряме призначення. І ось тут саме час згадати те, про що знали наші предки, повернутися до витоків, так сказати.

Гідною альтернативою може служити виготовлення натурального мила ручної роботи, до складу якого і входить те найкорисніше молоко, натуральні жири і масла. На щастя, є магазини натуральної косметики, де це можна придбати.

Молочне мило - одне з найбільш розкішних і ніжних засобів натуральної косметики ручної роботи. Воно має ніжну кремову пінку і здатне  делікатно, дбайливо очистити шкіру. Відомо, що натуральна косметика ручної роботи, а особливо на молоці, володіє відмінною живильною властивістю, тонізуючою і зволожуючою дію.

Натуральне мило "Молоко"  ТМ Swan - це прекрасний спосіб по догляду за дитячою шкірою, до того ж має приємний ніжний аромат.
Хто хоча б раз спробує молочне мило, повернеться до нього знову і знову, так як воно настільки ніжне і делікатне, що підходить навіть дітям.

Тепер є прекрасна можливість побалувати свою шкіру натуральним милом ручної роботи, а вона, в свою чергу, порадує нас своїм здоровим доглянутим виглядом і шовковистістю.

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create