Натуральний зволожуючий крем допоможе зберегти молодість

Натуральний зволожуючий крем допоможе зберегти молодість


Як продовжити молодість, зробити шкіру сяючою і ніжною, позбавитися від зморшок? Ці питання цікавлять кожну жінку. Вирішити всі ці питання допомагає правильно підібрана косметика по догляду за шкірою. Тільки треба знати, як її правильно вибрати.

Безліч позитивних відгуків отримав натуральний зволожуючий крем ТМ Swan. Він забезпечує чудовий догляд за шкірою і не містить шкідливих для шкіри токсинів та сульфатів.

У цій статті ми пропонуємо вам ознайомитися з чудовими кремами по догляду за шкірою різного типу. Вони підходять для чоловіків і жінок. Кожний з них здатний зволожувати шкіру, живити її і захищати протягом доби.

 

Натуральний зволожуючий крем "Сквалановий"

Підходить для сухої і нормальної шкіри. Має дуже легку і ніжну текстуру, завдяки чому швидко поглинається шкірою, не залишає жирного блиску. Оливковий сквалан, який входить до складу крему, має прекрасні зволожуючі, пом'якшуючі, заспокійливі, розгладжуючі, регенеруючі властивості. З цим кремом можете не переживати про зморшки і провисання шкіри, ви будете від цих неприємностей надійно захищені!

 

Окремо варто виділити крем навколо очей "Сквалановий", який забезпечує зволоження шкіри і розгладження дрібних зморшок, не обтяжуючи шкіру. До складу входять бджолиний віск, олія виноградних кісточок, олія  жожоба, сквалан оливковий. Крем відрізняється ніжною текстурою, має природний приємний запах. Він повністю гіпоалергенний.

 

 

Натуральний крем для рук "Сквалановий"  зволожує, пом'якшує, розгладжує і пом'якшує шкіру ваших рук. Його дуже приємно наносити на шкіру! Продумане поєднання компонентів робить продукт найкращим помічником в боротьбі за молодість шкіри!

 

 

 

Натуральний крем "Бджолиний віск"

Цей універсальний крем має ніжну текстуру, легко наноситься на шкіру. Композиція восків, рослинних та ефірних масел забезпечує чудове зволоження, живлення і захист вашої шкіри на весь день. Як і інші креми ТМ Swan, він не містить ніяких консервантів. Тому принесе вашій шкірі виключно користь.

 

 

 

Натуральний масляний крем-суфле для тіла "Троянда"

Крем-суфле для тіла характеризується ніжною, м'якою структурою. Воно здатне пом'якшити навіть огрубілі ділянки шкіри на тілі. Крем живить, зволожує і захищає шкіру протягом цілого дня або ночі.

 

Купити натуральний зволожуючий крем ви можете вже зараз, відвідавши КАТАЛОГ  ПРОДУКЦІЇ.  

Робіть замовлення і насолоджуйтеся натуральною екологічною продукцією.

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create