Натуральна косметика: правила вибору, про які ви не знали


Сучасний ринок пропонує величезну кількість косметичних засобів. Але сучасні жінки вибирають тільки найкраще, роблячи вибір на користь натуральної органічної продукції. Проте знайти 100% натуральний продукт не так вже просто. Як не помилитися у виборі, вам підкажуть фахівці компанії Swan, які знають все про створення органічних засобів по догляду за обличчям і тілом.

Чи дійсно косметика натуральна?

Ось деякі особливості 100% натуральної косметики, на які варто орієнтуватися здійснюючи покупку:

- натуральна косметика ніколи не буває забарвлена в яскраві кольори: червоний, фіолетовий, блакитний. Пояснюється це просто - вона не містить барвників. Колір повинен бути пастельним: білий, слонова кістка, блідо-рожевий, приглушений оранжевий.

- Запах може бути трав'яним, фруктовим, квітковим (у випадку наявності у складі ефірних олій). Натуральна косметика не містить ароматизаторів.

- У складі дійсно натуральної косметики не може бути продуктів нафтопереробки (mineral oil, силікони).

- Зберігається натуральна косметика довго завдяки натуральним рослинним консервантам – ефірним маслам, бензойній, саліциловій і сорбіновій кислотам, виділеним з рослин, а також вітаміну Е.

Всі засоби, представлені ТМ Swan, відповідають цим критеріям. Наші натуральні креми отримали безліч позитивних відгуків. Вони здатні зволожувати шкіру, живити її і захищати протягом доби. Такий крем забезпечує чудовий догляд за шкірою. При цьому в ньому немає потенційно шкідливих токсинів і шкідливих для шкіри сульфатів.

Прекрасні цукрові скраби сприяють омолодженню шкіри, забезпечуючи ефективний і дбайливий пілінг. Вони дарують шкірі ніжний дотик, м'яко відлущують і глибоко очищають пори. Такий скраб підійде для будь-якого типу шкіри, крім сухої і проблемної.

Тоніки для обличчя мають заспокійливу, антисептичну та протизапальну властивості, а також чудовий тонкий аромат.

Ознайомитися з асортиментом натуральнй продукції ТМ Swan ви можете вже зараз тут. Якщо у вас виникнуть складнощі з вибором, наші фахівці допоможуть вам підібрати найбільш відповідні засоби для вашого типу шкіри. Вся продукція натуральна, якісна і доступна за ціною.

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create