Новинка: твердий шампунь для волосся купити недорого!

Новинка: твердий шампунь для волосся купити недорого!

Твердий шампунь буквально перевернув світ засобів догляду за волоссям. Останнім часом він набув великої популярності на косметичному ринку. Однак де ж твердий шампунь для волосся купити недорого , адже ціни на нього зазвичай високі. Він майже нічим не відрізняється від звичайного брусочка мила за зовнішніми характеристиками. Виготовляють його з натуральних компонентів: лаурилсульфату натрію, гліцерину, настоїв трав, ефірних олій, барвників та ароматизаторів. Попри свій досить специфічний запах, він має вражаючий ефект на ваше волосся. Крім того, твердий шампунь дуже економічний - при щоденному використанні його вистачає на 2-3 місяці.

 

Але ми пропонуємо вам твердий шампунь для волосся купити недорого в інтернет-магазині ТМ "Swan". Особливістю нашої компанії є виготовлення виключно натуральної косметики, без зайвих домішок. У асортименті товарів  з'явилась новинка - твердий шампунь вагою 100 г., такого шматочка вам вистачить на декілька місяців. Натуральні компоненти шампунів забезпечують досконалий догляд та живлення волосся. Основними компонентами, які ми використовуємо, є: омиленні олії, лляна, реп'яхова, м'ягкий  пав із кокосової  олії, настій чайної троянди, календули з ромашкою та додаткові компоненти.

Щоб здійснити замовлення телефонуйте за контактним номером вказаним на сайті. Здійснимо оперативну доставку по Україні, країнах СНД та ЄС.

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші новини підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create