Натуральні парфуми з ефірних олій - цікава новинка від "Swan"!

Натуральні парфуми з ефірних олій - цікава новинка від "Swan"!

Як відомо, приємні аромати приваблюють людей. Особливо це актуально для жінок, які завжди ретельно обирають парфуми, прагнучи знайти щось з особливим запахом. Якісні парфуми мають містити такі складники, щоб аромат поступово передавав усю гаму квітково-фруктових відтінків.

Для цього створили натуральні парфуми з ефірних олій, які мають в своєму складі лише органічні компоненти, тобто ефірні та базові олії, спирт та воду. Їм властивий свій шлейф аромату, який щоразу після нанесення розкривається по-новому. Це значно краще дешевшого варіанту парфумів, в основі яких – концентрати та штучні ароматизатори. Вони мають низьку якість і переважно сильнодіючі запахи, що тримаються недовго. 

Парфуми на основі ефірних олій ще називають арабськими, адже рецептура їх виготовлення прийшла зі Сходу. 

Ми пропонуємо Вам купити натуральні парфуми з ефірних олій, що мають різні варіанти запахів. Вони мають гарантію якості і надійності, адже тестуються на гіпоалергенні властивості. У нашому асортименті товарів є натуральні парфуми, які мають лише органічні складники та містять композицію зі сухоцвітів. Вони вирізняються високою стійкістю, тому аромат буде триматись дуже довго. Парфуми розлиті у красиві флакони цікавої форми з оригінальними написами.

Детальна інформація розміщена на нашому сайті. Якщо зацікавила наша пропозиція, Ви можете зателефонувати чи написати нам. Ми доставляємо товари в усі області України. Оплата на картку.  

Чекаємо замовлень! 

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші новини підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create