Як вибрати скраб для обличчя?

Скраб представляє собою дуже ефективний косметичний засіб по догляду за шкірою обличчя. Він відлущує ороговілі клітини верхнього шару шкіри, таким чином оновлюючи його. Безумовно, потрібно вміти правильно вибирати скраб в залежності від типу шкіри.

Правила вибору такі. Якщо у вас жирна шкіра, їй необхідне інтенсивне очищення. Скраб в цьому випадку повинен очистити пори, зменшити їх, допоможе запобігти появі комедонів і прищів. Для жирної шкіри чудово підходять скраби з великими частками: морська сіль, подрібнені фруктові кісточки. В якості додаткових інгредієнтів використовуються олія виноградних кісточок, олія кокосова, віск бджолиний.

Для нормальної шкіри потрібен помірно грубий скраб зі зволожуючим і живильним компонентом.

Для сухої і проблемної шкіри підходять виключно скраби з м'якими гранулами. Використовувати скраб в цьому випадку потрібно дуже обережно.

Купити натуральний скраб для обличчя ви можете тут. Продукція ТМ Swan не містить консервантів, вона екологічно чиста і корисна. А ціни вам обов'язково сподобаються!

 
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create