Як правильно наносити крем на обличчя?

Не багато людей знають про те, що техніка нанесення крему може вплинути на його ефективність. Квапливі і неакуратні рухи можуть лише посилити проблему - призвести до утворення нових зморшок і розтягнути шкіру. Тому радимо всім жінкам засвоїти просте правило: нанесення крему на обличчя - це ритуал, до якого потрібно поставитися дуже відповідально.

Отже, як же правильно наносити крем на обличчя?

Обов'язково вмийтеся, очистіть шкіру за допомогою тоніка і тоді приступайте до нанесення крему. Для цього зручно розташуйтеся перед дзеркалом, візьміть невелику кількість крему і нанесіть на шкіру акуратними рухами кінчиків пальців. Втирати крем не потрібно! Ваші рухи повинні бути легкими, не розтягувати шкіру. В результаті таких дій корисні речовини крему швидше проникають у шкіру.

Наносити крем можна легкими масажними рухами від початку брів до лінії росту волосся, від кінчика носа до області між очима, від крил носа до вилиць і від підборіддя до щік. Наносячи крем на лоб, здійснюйте акуратні горизонтальні погладжування від центру лоба до скроневої області.

І не забудьте - використовувати найкраще натуральний крем, адже він не містить консервантів. Ознайомитися з такими засобами можна тут. Натуральний крем для обличчя і правильне його нанесення - це ваш шлях до здорової і молодої сяючої шкіри!

 
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create