Як обрати крем для обличчя?

Сучасна жінка не може уявити собі життя без крему. І кожна бажає знайти саме той засіб, який забезпечить молодість і красу шкіри надовго. Крем може стати справжнім диво-засобом і панацеєю від старіння. Головне - вміти його правильно вибрати.

Вибирати крем для обличчя потрібно дуже ретельно. Варто врахувати багато нюансів, щоб вибір був вдалим. Перше, що потрібно зробити, - визначити тип шкіри: нормальна, суха, жирна або комбінована.

 

 



Нормальна шкіра - рівна, гладка, в міру зволожена і пружна. На ній немає жирного блиску і розширених пор. Для підтримки її в такому стані потрібно використовувати легкий зволожуючий крем. Жирний крем, який призначений для сухої шкіри, нормальній протипоказаний!

Суха шкіра - гладка і рівна, без прищів, але вона схильна до лущення і ранньої появи зморшок. Варто враховувати це при виборі крему. У крем для сухої шкіри повинні бути присутніми рослинні масла та інші елементи, які живлять її.

Жирна шкіра стає щільною і блискучою, на ній часто з'являються вугрі, розширені пори. Головна функція крему для жирної шкіри - вбирати в себе надлишки шкірного сала і підсушувати шкіру. Чудово, якщо в складі є трав'яні екстракти, які мають заспокійливий і антизапальний ефект.

Найпоширенішим типом шкіри є комбінований. Він характеризується жирною шкірою в області чола і носа і нормальною або сухою на щоках. Правильно підібраний крем для такого типу шкіри поєднує в собі підсушуючі і зволожуючі інгредієнти.

Де ж купити крем для обличчя в Україні?

Прекрасні ефективні натуральні креми пропонує ТМ Swan. На сайті компанії ви знайдете великий вибір продукції, яка створена для вашої краси! Ці чудові креми містять тільки натуральні інгредієнти. Мінімум  консервантів! А ціни на них дуже доступні!

Ознайомитися з асортиментом можна тут.

 
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create