Як обрати натуральну косметику?

Натуральна косметика ручної роботи завойовує все більше прихильників. Між тим, потрібно вміти її правильно вибирати, адже при відсутності потрібних знань ви отримаєте масу проблем замість позитивного ефекту.

Отже, ось кілька моментів, які вам потрібно запам'ятати:

- натуральна косметика не може бути забарвлена в яскраві кольори. Косметичні засоби, які мають право називатися 100% натуральними, мають пастельні відтінки: білий, слонова кістка, блідо-рожевий, приглушений оранжевий. Адже в них немає барвників;

- запах косметики - трав'яний, квітковий, фруктовий. Віддушок в складі немає;

- натуральна косметика не містить продуктів нафтопереробки: mineral oil і силіконів.

Всупереч думці більшості людей, натуральна косметика може довго зберігатися. Але тривалий термін зберігання забезпечується завдяки натуральним рослинним консервантам – ефірним маслам, саліциловій і сорбіновій кислоті, а також вітаміну Е.

P.S. І наостанок хочемо сказати, що якщо вас цікавить 100% натуральна косметика ручної роботи, заходьте в наш каталог. Прекрасні засоби ТМ Swan відомі в Україні та за її межами. Це ваш рецепт молодості, краси і гарного настрою.

До речі, ціни вас приємно порадують.

 
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create