Хто в Україні реалізує оригінальне натуральне мило ручної роботи?

Хочете купити оригінальне мило ручної роботи? Шукаєте вартого уваги виробника? Запрошуємо вас відвідати інтернет-магазин Swan. Таке мило, яке ви знайдете тут, навряд чи хто ще зможе запропонувати.

Не станемо говорити про натуральні складники, про універсальність використання. Про все це ви можете почитати на відповідних сторінках інтернет-магазину.

Хочемо акцентувати вашу увагу на оригінальності. Тут ви зможете купити не тільки прямокутні бруски. Хоча й вони незвичайні. Різні компоненти, що входять до їх складу (шоколад, молоко, мед, віск, квітки, блискітки, пігменти, кольорова глина, елементи фруктів і овочів...), надають неймовірний вигляд. Тут також представлене мило у формі тортиків і тістечок - різнобарвне, "солодке", "апетитне".

Цікавить? Заходьте в Каталог продукції і обирайте. Купити оригінальне мило ручної роботи в інтернет-магазині Swan можуть як оптові, так і роздрібні клієнти.

 
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create