Де купити натуральну косметику?

Де купити натуральну косметику - це досить актуальне питання, оскільки не завжди те, що написано на етикетці, відповідає дійсності. Насправді продукція може називатися натуральною в тому випадку, коли в ній міститься до 90% натуральних рослинних компонентів. Про її натуральність говорить і термін зберігання.

Натуральна косметика ТМ Swan містить від 99% до 100% натуральних рослинних компонентів. Термін її зберігання - від 6 до 12 місяців. У нас в інтернет-магазині Ви можете купити натуральну косметику: мило ручної роботи (лікувально-косметичне, для дітей, повсякденне), креми (для обличчя, тіла, рук, навколо очей), тоніки для обличчя, аюрведичні фітомаски-скраби "Убтан", скраби цукрові, бальзами для губ, масла для масажу, натуральні духи, натуральні масла для кутикули і нігтів. Є підтвердження натуральності у вигляді гігієнічних висновків МОЗ України.

Пропонуємо хороші знижки на нашу натуральну косметику (розмір знижки залежить від обсягу замовлення). Якщо залишилися питання, телефонуйте за одним з контактних номерів, які вказані на сайті.

 
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create