Яке масло використовувати для масажу?

Щоб визначитися з правильним вибором, у першу чергу потрібно знати, який результат ви бажаєте отримати від масажу. Перед тим як перерахувати ефірні та рослинні масла, наголошу, що усі вони зволожують шкіру, розслабляють тіло, знімають м’язеві навантаження, покращують кровообіг.

Оливкова олія багата на оксиданти та містить такі важливі для організму вітаміни, як: A,D,E, K. Це універсальний засіб, гіпоалергенний, що підходиться для будь-якого типу шкіри.

Мигдалева олія містить пальмітинову, олеінову кислоти, білкові речовини. Зігріває тіло та має антицелюлітний ефект. Окрім того, мигдаль прекрасно підтримує водний баланс шкіри, покращує регенерацію клітин.

Масло Жожоба глибоко проникає в шкіру, тим самим, зволожуючи та пом’якшуючи її. Також використовують як сонцезахисний засіб. У взаємодії з іншими маслами, не дозволяє їм швидко псуватися.

Кокосова олія захищає організм від негативних факторів середовища. Без запаху, гіпоалергенна. Найкраще підходить для сухої шкіри.

Каріте масло  використовують для лікування целюліту і розтяжок. Найбільший результат дає вже зрілій шкірі.

Пропонуємо купити масажну  олію   від ТМ Swan.

На нашому сайті дивіться весь асортимент товару. Якщо виникли питання, телефонуйте менеджеру за контактними номерами.

 
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create