Натуральний крем для тіла: скажи "так" молодості!

Натуральний крем для тіла: скажи

Кожна жінка звикла використовувати крем по догляду за шкірою обличчя. Денні, вечірні, креми для шкіри навколо очей.. яких тільки кремів не знайти в арсеналі прекрасних леді... Але більшість дам обходять увагою шкіру тіла. Але ж для збереження молодості їй також необхідний щоденний догляд. Причому він не повинен обмежуватися такими процедурами, як душ або ванна. Забезпечити красу і м'якість шкіри, вберегти від старіння допоможе натуральний крем для тіла. Про цей диво-засіб ми і поговоримо.

Навіщо використовувати натуральний крем для тіла?

У випадку з обличчям у вас таких питань не виникає, правда? Крем містить зволожуючі, захисні і поживні речовини, які допомагають шкірі залишатися красивою і молодою. Ті ж функції виконує і натуральний крем для тіла. Хіба що до них можна додати антицелюлітний ефект.

 

Вибираючи найбільш ефективний крем, варто враховувати індивідуальні особливості шкіри. Наприклад, якщо ваша шкіра суха, а ви купите крем для жирної, то ви точно будете розчаровані. Враховується і час року. Взимку шкірі найбільш необхідні зволоження та живлення, влітку варто приділити особливу увагу захисту від сонця.

А що в складі?

Вивчати склад крему дуже важливо, якщо ви бажаєте придбати дійсно якісний продукт. Вас повинні настрожити такі інгредієнти, як SLS, Лорел, сульфат натрію, мінеральна олія, пропіленгліколь. А речовини, які повинні бути присутніми в хорошому кремі - це такі натуральні компоненти, як оливкова олія, масло жожоба, виноградних кісточок, авокадо, олія Ши (Каріте), кокосова, молоко, мед, вітаміни, екстракти рослин.

Знайти дійсно хороший натуральний крем для тіла в наш час дуже непросто. Тим не менш, все можливо, головне - знати правильні місця. Багатьох підкорила продукція компанії Swan, яка створює креми з любов'ю і турботою про своїх клієнтів. У асортименті компанії якісна продукція виключно з натуральними інгредієнтами. Відсутність консервантів робить натуральний крем для тіла найкращим варіантом для забезпечення здоров'я, молодості і краси тіла. Вже зараз ви можете відправитися в каталог та зробити подарунок вашій шкірі.

Поради з використання натурального крему:

1. Завжди дивіться на термін придатності! Креми Swan містять натуральні консерванти, тому можуть зберігатися досить тривалий час. Як правило, це пів року-рік-півтора.

2. Наносьте крем два рази в день після прийняття душу або ванни - це найбільш ефективно.

3. Нанесення крему потрібно здійснювати на суху шкіру масажними рухами.

4. Не варто тиснути на шкіру, розтягувати її, сильно розтирати.

Пам'ятайте, натуральний крем для тіла - це ваш спосіб довго залишатися красивою і молодою. Адже це мрія кожної жінки!

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create