Чому варто купити натуральний цукровий скраб

Правильний догляд за шкірою включає в себе безліч процедур і однією з найбільш ефективних є пілінг. Саме для цього розроблені спеціальні скраби. Їх завдання - видалити ороговілі клітини верхнього шару шкіри і забезпечити інтенсивне її оновлення. Сучасний ринок пропонує велику кількість варіантів цих косметичних засобів. Але не всіх їх можна віднести до розряду найкращих. Ми пропонуємо вибрати натуральний цукровий скраб ТМ Swan. Чому він є кращим? Читайте далі.

Натуральний скраб чудово справляється зі своєю головною функцією. Він м'яко відлущує і глибоко очищає пори. При цьому він не містить ніяких шкідливих речовин! Скраби ТМ swan розроблені спеціально для вас і вашої шкіри. Вони подарують їй чудові відчуття і допоможуть боротися з такими проблемами як лущення, почервоніння, акне, прищі, комедони.

Ми пропонуємо 100% натуральні прекрасні цукрові скраби. В складі такі натуральні інгредієнти, як цукор дрібного помелу, олія виноградних кісточок, олія кокосова, віск бджолиний, олія солодкого мигдалю, аромат апельсина, вербени,  троянди, винілі.

Натуральний цукровий скраб - ніжний дотик до вашої шкіри

Скраб ТМ Swan забезпечує м'яке відлущування і глибоке очищення пір з допомогою цукру дрібного помелу і олійно-воскової основи, яка складається з масел і бджолиного воску. Після використання на вашій шкірі залишиться дивовижний аромат. А сама шкіра буде дивно ніжною і сяючою.

Як використовувати скраб?

Перед застосуванням скрабу потрібно очистити шкіру натуральним милом. Нанести невелику кількість скрабу, уникаючи області навколо очей і потерти шкіру круговими рухами без зусиль. Після цього потрібно ополоснути шкіру теплою водою і промокнути рушником.

Під час дії скрабу відбувається видалення з поверхні шкіри мертвих клітин, продуктів забруднення і потовиділення, залишків косметики. Натуральний скраб діє дуже дбайливо й м'яко. Після його застосування нормалізується кровообіг і поліпшується кисневий обмін. Шкіра виглядає підтягнуто і свіжо.

Купити натуральний цукровий скраб ТМ Swan ви можете вже зараз на сайті. Ми доставимо ваше замовлення в найкоротші терміни в будь-яку точку України.

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create