Немає місця для хімії ! Де купити натуральне мило ручної роботи?

Немає місця для хімії !  Де купити натуральне мило ручної роботи?

Все більше людей у світі віддає перевагу натуральному милу. Якби ви поцікавилися, з чого роблять мило масового виробництва, дізналися про всі шкідливі компоненти, які знаходяться в його складі, то напевно відмовилися б від його використання. Тим більше, що в наш час існує чудова альтернатива. Це натуральне мило ручної роботи ТМ Swan.

Це чудове натуральне мило на всі 100%. Воно виготовляється за старовинним методом. А саме, вариться і розливається у форми. Після затвердіння воно нарізається на шматочки і залишається для повного визрівання на 1,5-2 місяці. Для деяких сортів мила цей термін становить півроку. Воно виготовлене за спеціально складеним рецептами в суворій відповідності з ДСТУ 4537:2006.

Для виготовлення мила застосовується тільки якісна сировина. У його складі різні олії: оливкова, пальмова, кокосова, рицинова, масло рисових висівок, масло ши (каріте), олія какао, виноградних кісточок та багато інших. Також в складі такі натуральні інгредієнти, як бджолиний віск, свіже коров'яче молоко, запашні трави. Самі розумієте, що таке мило не можна порівняти з хімічними мас-продуктом. Виготовлення натурального мила ручної роботи являє собою дуже захоплюючий процес, який призводить до чудового результату!

Гарний дизайн також забезпечують натуральні косметичні пігменти. А прекрасний аромат досягається завдяки якісним парфумерним композиціям та використанню ефірних масел. Всі сировина характеризується винятковою якістю.

Натуральне мило ручної роботи: красиве  і  корисне

Це мило підходить для щоденного застосування. Його можна купити як для себе, так і в подарунок. Вся продукція ТМ Swan має чудовий дизайн, тому вона цілком підійде в якості подарунка. Кому б ви не подарували це чудове натуральне мило - мамі, дружині, подрузі або сусідові - кожен оцінив би такий подарунок.

Вже зараз ви можете купити натуральне мило ручної роботи на нашому сайті. Продаж здійснюється оптом і в роздріб. Ми гарантуємо найкращі ціни та індивідуальний підхід до кожного клієнта. Доставляємо продукцію не тільки по Україні, в країни СНД і Європи.

 

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create